V čem prodávat hranolky s sebou, aby nezměkly? Jak je balit, aby byly dobře chráněné? Co můžete udělat pro, aby vám prodej hranolků se sebou nepřinášel žádné problémy? Zde je pár rad, které usnadní práci každému, kdo připravuje tuto bramborovou pochoutku jako street food. Poznejte 3 důležitá pravidla pro balení hranolků a nabídněte je v té nejlepší podobě.
Snadný prodej hranolků s sebou
Co musíte udělat pro to, aby od vás zákazník dostal perfektně teplé, pevné a krásně křupavé hranolky? Tuto otázku řeší opravdu hodně provozovatelů restaurací. Ne všichni ale vědí, že k dosažení vytouženého výsledku stačí dodržet 3 pravidla.
Obaly na hranolky
Mimořádně důležitý je výběr obalu. Hranolky je potřeba při přepravě ochránit proti pomačkání, vysypání nebo zvlhnutí. Vodní pára, která se sráží na krabičce, vede k tomu, že hranolky změknou, ztratí křupavost a pak nechutnají dobře.
Jaký obal na hranolky byste měli zvolit?
Který obal byste si tedy měli vybrat? Výborně se osvědčí papírové krabičky, kapsy nebo kornouty. Je to ekologické, levné a praktické řešení. K uskladnění papírových obalů nepotřebujete mnoho místa, protože se dodávají v rozložené podobě a velmi dobře se skladují.
Krabičky na hranolky – obal pro sety
Papírové obaly na hranolky ve formě krabiček účinně chrání hranolky před vysypáním. Doporučujeme krabičky se speciálními otvory, díky nimž zabalené jídlo nezvlhne. Na trhu najdete široký výběr papírových obalů v různých velikostech. Velikost obalu je vhodné přizpůsobit gramáži porce. Jídlo je díky tomu dobře chráněno a zároveň v obalu vypadá lákavě. Krabičky větší velikosti můžete použít k prodeji setů. Stojí za to zvolit si takové, které pojmou celou kombinaci jídel, např. stripsy a hranolky nebo hranolky a sendvič.
Kapsa na hranolky – výhody
Obal na hranolky ve formě kapsy nebo kornoutku má řadu výhod. Zaprvé nezabere mnoho místa, a to jak při skladování, tak i při převozu. Takto zabalené hranolky můžete bez problémů přiložit ke zbytku objednávky. Jednoduše je položíte na kyblík nebo do boxu se smaženým kuřecím. Dobře zvolená velikost kapsy může skvěle posloužit jako odměrka jedné porce. Takové řešení se vyplatí. Usnadní balení hranolků a zrychlí práci.
Teplé a křupavé hranolky. Obal není vše
Zabalené hranolky velmi rychle ztrácejí teplo i v dobře zvoleném obalu. Proto se musí rychle dostat k zákazníkovi. V praxi to však není vůbec snadné. Někdy musí připravená objednávka počkat na rozvoz. Co můžete udělat, aby dorazila k zákazníkovi v dobré kvalitě, čili teplá a chutná? Vyplatí se zainvestovat do vyhřívané vitríny nebo infra lampy. Díky nim může hotová, zabalená objednávka čekat na převzetí, aniž by ztrácela teplotu a své vlastnosti.
Pohodlné balení hranolků přes ulici
Co je mimořádně důležité při prodeji hranolků přes ulici? Dobře zvolený obal, který účinně ochrání hranolky proti vysypání a pomačkání během přepravy, účinná ochrana proti zvlhnutí v podobě otvorů v obalu a použití vyhřívací vitríny nebo infra lampy, které udržují teplo. Využijete-li těchto rad, bude pro vás balení a prodej hranolků pohodlné a jednoduché. Tato řešení se osvědčí ve všech gastro provozech k prodeji se sebou a na všech akcích pod otevřeným nebem. Dobře zabalené hranolky umožňují nejen snadnou přepravu, ale také pohodlný způsob konzumace. Proto ať už prodáváte jídlo se sebou v restauraci nebo během open air akcí, postarejte se o to, abyste zákazníkům zabalili hranolky profesionálně.